Wimperextensions 

Goodby mascara, hello lashes...

Door middel van een speciale techniek worden individuele wimperextensions aangebracht op de eigen wimpers.

Haartje voor haartje, voor het mooiste en natuurlijkste resultaat.

The HairQueen werkt uitsluitend met de mooiste extensions, deze zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Het effect van wimperextensions moet u met uw eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er natuurlijk, mooi en glamorous uit én u heeft geen mascara meer nodig.

 

 

De behandeling:

Gelieve geen oog make-up te dragen bij aanvang. Mocht u wel oog-make up dragen dan zal er € 7,50 toeslag worden berekend om deze te verwijderen.

Bij binnenkomst wordt samen met u de lengte en krul van de wimperextensions bepaald. Ook wordt er gekeken naar de vorm van uw ogen en gezicht. Voordat de extensions geplaatst worden, zullen de onderwimpers voorzichtig worden afgeplakt om verwarring tussen de wimpers te voorkomen. Dit gebeurd met een speciale hypo-allergene tape, speciaal ontwikkeld voor de behandeling. Het zetten van een eerste set extensions in ongeveer 1-1,5 uur en het opvullen duurt ongeveer 30-45 minuten. De behandeling is volledig pijnloos.

 

Een oog heeft ongeveer 60 tot 90 wimperhaartjes. De extensions worden stuk voor stuk aan de eigen wimpers bevestigd. Aan bijna alle haartjes wordt een extensions geplaatst. De extensions beginnen met een vollere aanzet die geleidelijk dunner wordt, net als bij de natuurlijke wimperhaar. Er wordt gewerkt met een speciale ‘bonderlijm’ (Zonder formaldehyde). Deze blijft zacht en flexibel waardoor er geen schade toegebracht wordt aan de eigen wimper.

 

Levensduur wimperextensions:

De extensions blijven ongeveer twee maanden zitten. Dit kan variëren omdat het afhankelijk is van de groeicyclus van de eigen wimperharen. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze zullen uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te houden adviseert The HairQueen om iedere 3 à 4 weken een opvulbehandeling te laten doen.

 

Voordelen:

* Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag.

* Natuurlijke uitstraling.

* Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee.

* Geen trosjes wimpers bij elkaar, maar één op één losse wimpers.

* Gewichtloos, je voelt de extensions niet zitten.

* Niet schadelijk voor eigen wimpers.

* Zeer geschikt voor lens- en bril dragers.

* Geen uitlopende mascara (bij zwemmen, regen of transpiratie).

* Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig.

* Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers.

* Bepaal je eigen lengte en krul.

* Wordt pijnloos opgebracht.

* Blijft 6-8 weken zitten.

 

Klik hier voor de prijslijst.

 

Garantie:

Wanneer er extreem veel extensions binnen één week uitvallen, wordt er een nieuwe wimperextensions behandeling gegeven. Er wordt géén garantie gegeven wanneer er make-up remover, mascara, eyeliner of andere producten op oliebasis zijn gebruikt.