MAKE-UP

Heeft u een gala, feest of party? The HairQueen maakt uw outfit compleet met feestelijke make-up. Ik werk met Make-up Studio en M.A.C Cosmetics, een professioneel merk speciaal voor visagisten!

 

Heeft u zelf wensen of ideeën? Dat kan altijd.. Samen overleggen we hoe feestelijk het make-up mag zijn voor uw gelegenheid. Ik kijk naar uw gezichtsvorm, huidskleur & kleding om de perfecte look te maken.

 

Als eerste begin ik altijd met een gezichtsreiniging. Om uw huid mooi te egaliseren gebruik ik een concealer om alle oneffenheden weg te werken. Daarna komt als nodig is een foundation op uw gezicht en maak ik het af met een powderfixation. Hierna maak ik uw ogen mooi met een mascara,  oogschaduw, eyeliner en/of oogpotlood. Ook uw wenkbrauwen worden netjes getekend, gekleurd en mooi in model geborsteld. Als finishing touch krijgen de lippen ook een mooi kleurtje.

 

Een totaalpakketje waar u de hele avond stijlvol mee kan schitteren.

U kunt van te voren ook kiezen voor; Naturel/Classic - Glitter & glamour - Smokey Eyes

 

Wilt u voor uw feestavond ook uw haar mooi gedaan hebben? U kunt het sensueel los dragen met mooie grove krullen of juist chique opgestoken.

Alles kan en alles mag! Vraag The HairQueen voor meer info.