Balmain Hairextensions

Heeft u altijd al langer of juist voller haar willen hebben? Dan bent u bij The HairQueen aan het juiste adres. Met ruime ervaring op het gebied van Hairextensions ben ik gespecialiseerd in het zetten van Balmain Hair. In zowel het plaatsen van losse extensions als weaving en strips / matjes van Double Hair.

 

Waarom Balmain Hair?

Balmain Hair heeft een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Hair is met de hand gemaakt, geselecteerd met 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Balmain Hair heeft verschillende mogelijkheden in haartypen en kleuren, om zo voor iedere klant het beste resultaat te kunnen realiseren. Omdat Balmain Hair geverfd kan worden in de kleur van uw eigen haar ziet u geen enkel verschil tussen Balmain Hair en uw eigen haar. Het ziet er wonderbaarlijk natuurlijk uit. Voor degene die hun haar niet chemisch willen behandelen zijn er ready-to-wear texturen en kleuren beschikbaar. De keuze uit 3 verschillende texturen (Straight, Natural Straight and Wavy) en een collectie van 36 kleuren, maken vermenging in natuurlijk uitziende extensions erg gemakkelijk.

Met Double Hair Color kan ik mooie kleur accenten of highlights in uw haren aanbrengen.

Double Hair kan zelfs herbruikt worden. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw kapsel wilt, wordt het Double Hair Color eruit gehaald en weer opnieuw ingezet. Het is snel en gemakkelijk.

 

Extensions worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 2-4 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

DoubleHair is een 9 cm brede strip van 25 / 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd door middel van vlechten of met bonds. Één Double Hair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar. Double Hair moet ongeveer om de twee maanden herplaatst worden en beschadigen het haar niet.

Een goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions.

 

6 Maanden garantie!

Bij het gebruik van de Balmain Hair Care producten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en Double Hair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.

 

Voor vragen kunt u vrijblijvend advies vragen, ik laat u graag de mogelijkheden zien.